VERMUT A ALTA MAR + SARDINADA POPULAR

Dissabte dia 7 a la platja de Sant Sebastià a partir de les 11:00am

Sol, brisa marina.... una excursió sufera, un veler i un vermut a alta mar. Ja sigui amb longs, paddles, shortboards, tablon, pinxo, gun, fish, retro fish, egg, minisimons, evolutives... esteu tots convidats a venir remant, nedant o navegant al “Rockstar boat” que estarà fondejat a la platja de San Sebastià de la Barceloneta, on gaudireu d’un refrescant vermut a alta mar ja sigui amb una Estrella ben fresqueta o un Rockstar energitzant.
Al acabar podreu seguir la vetllada i culminar el vermut amb una autèntica Sardinada popular que us oferirem a la Confraria de Pescadors de Barcelona, on hi ha l'actual torre del rellotge i que va ser el primer far de Barcelona.
Com? EL vermut a alta mar és un esdeveniment lúdic-esportiu gratuït i obert a tot el públic, simplement has d’arribar amb el teu propi material o amb el material de lloguer que sortejarem especialment per a l’ocasió, estigueu atent a les nostre xarxes socials!!
On i quan? Dissabte 7 de Juny, vermut de 11h a 13h passades de les boies de la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta,

Sardinada de 13h a 15h a la Confraria de Pescadors de Barcelona.

Esperem que gaudiu respectuosament d’aquesta diada surfera mediterrània i per això demanem a tots els participants la seva col·laboració per no embrutar aquest mar que tots estimem i depositin les deixalles a les brosses que facilitarem.

Participen en aquesta activitat: